5 jaar LAGO CLUB Zwevegem

2 juli 2023

Vijf jaar geleden openden we officieel de deuren van de allereerste LAGO CLUB vestiging in de Bekaertstraat in Zwevegem. Een vestiging waar zwemmen en fitness voor de eerste keer in de geschiedenis van LAGO zwemparadijzen gecombineerd werd. Sinds de opening hebben we al een mooi aantal trouwe klanten gekregen.

Op zondag 2 juli voorzien we tal van activiteiten om dit feestelijk gebeuren te vieren. In de voormiddag wordt de focus gelegd op onze vaste klanten. De zwemkampioenen van de WaiWai zwemacademie zijn als eerste aan de beurt. Voor de allerkleinste kampioentjes tussen 4 en 6 jaar organiseren we onze eerste editie van de WaiWai games. Voor de oudere WaiWai-leden tot 10 jaar voorzien we mermaidzwemmen en estafettezwemmen. Hiervoor moeten de kinderen zwemvaardig zijn en in het diepe kunnen zwemmen.

Onze fitnessleden zetten we ook in de kijker. Zij kunnen deelnemen aan een outdoor bootcamp en een aqua bootcamp. Doorheen de voormiddag kunnen fitnessleden, WaiWai-leden en hun ouders genieten van een doorlopende brunch in ons rest-eau-café. Om deel te nemen aan de verschillende activiteiten en de brunch moet er op voorhand ingeschreven worden. Dit kan via de webshop van LAGO CLUB Fitpunt of via de LAGO CLUB app.

Reserveer voor de zwemactiviteiten

Reserveer voor de brunch

In de namiddag zijn we geopend voor publiek, zij kunnen genieten van een zwembeurt met tal van randactiviteiten. Kom onze vernieuwde wiggle bridge ontdekken en glijdt van onze buitenglijbaan. Ons rest-eau-café en het buitenterras is doorlopend geopend. Er is ook een springkasteel en tal van randanimatie voorzien.

Acties voor onze klanten

Voor het feestelijk gebeuren hebben we tal van acties voorzien voor onze klanten. Zo zwemmen alle 5-jarigen gratis in de maand juli. Er wordt ook een tekenwedstrijd voorzien. De mooiste tekening wint 1 jaar gratis zwemmen in LAGO CLUB Zwevegem. Van zondag 2 juli tem zondag 9 juli geven we 15% korting op alle recreatieve zwemtickets.


Allen welkom!