Benodigdheden:
Voor 6 porties
- 6 halve bananen (3 bananen: schil verwijderen + in de helft snijden)
- 100 gr chocolade ( ev. + 1 koffielepel kokosnootolie)
- oranje M&M's
- kant-en-klare oogjes (cupcake versiering) of rozijntjes
- snijplank met bakpapier
Pongo legt het uit:
- Stap 1: Smelt de chocolade (met kokosnootolie) en roer tot er geen stukjes meer in zitten.
- Stap 2: Dop een halve banaan in de chocolade: eerst het puntje (hoofdje) en dan het andere uiteinde (voetjes). Leg de banaan op het bakpapier. Herhaal deze stap met alle bananenstukjes.
- Stap 3: Tijd om de versieren. Maak met de M&M's een neusje en voetjes zoals op de foto. Maak met de oogjes of de rozijntjes de ogen van de pinguïn.
- Stap 4: Zet de snijplank met de pinguïns in de koelkast om uit te harden. (+/- 30 min.)
- Stap 5: Smullen maar!
Bekijk hier het originele recept van Delish.